Skip to main content

Wie kent topatleten Tom Dumoulin, Max Verstappen en Dafne Schippers het beste? En wie weet er alles over sporten als korfbal, handbal en kickboksen?

In De Bureau Sport Test 2017 nemen – zowel in het publiek als bij de sportprominenten – de mannen en de vrouwen het tegen elkaar op aan de hand van 25 verrassende sportvragen. Alles onder de bezielende leiding van Frank Evenblij en Erik Dijkstra.

De Bureau Sport Test is op donderdag 4 januari om 20.15 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3. Het bloedfanatieke mannenteam bestaat uit FOX Sports-presentator Jan Joost van Gangelen, voormalig topvoetballer Royston Drenthe, NBA-kampioen Francisco Elson en toptennisser Robin Haase. FOX Sports-presentatrice Hélène Hendriks, Europees kampioene voetbal Kika van Es, olympisch turnkampioene Sanne Wevers en tophockeyster Lidewij Welten vormen het ambitieuze vrouwenteam.

Frank: “We weten natuurlijk dat mannen veel beter zijn in sport, maar dat hoeft niet te betekenen dat vrouwen ook slechter zijn als het op sportvragen aankomt. Het is de hoogste tijd om dat eens goed te testen. Erik: “En uiteraard ontdekken we ook wie van de prominenten en het enthousiaste publiek individueel de grootste sportkenner is en met één van onze twee foeilelijke bekers naar huis gaat.”