Kerst met de Zandtovenaar in Harderwijk (KRO-NCRV)

307 views, 37 dagen geleden
 Zandtovenaar Gert van der Vijver, Emma Heesters, Romy Monteiro, Mannes Bakker, Trinity, Silver, Matthijs & Adinda

Achtste editie van het muziekspektakel Kerst met de Zandtovenaar. Op de Vischmarkt in Harderwijk brengt Zandtovenaar Gert van der Vijver tijdens dit familie-evenement het kerstverhaal met indrukwekkende zandtekeningen. Met Emma Heesters, Romy Monteiro, Trinity, Mannes Bakker, Silver en Mathijs & Adinda.  Verteller: Edson da Gra├ža.  

Kerst met de Zandtovenaar wordt uitgezonden door KRO-NCRV op zaterdag 21 december om 19.25 uur op NPO Zapp en vervolgens op zondag 22 december om 16.55 uur op NPO Zapp, woensdag 25 december om 12.10 uur op NPO 1 en donderdag 26 december om 14.40 uur op NPO Zapp.

Op een creatieve manier weet zandtovenaar Gert van der Vijver jong en oud te betrekken bij de betekenis van het kerstverhaal. De artiesten die deze editie meedoen zijn Emma Heesters (Beste Zangers), Romy Monteiro (The Bodyguard), Trinity, Mannes Bakker (Junior Songfestival), Silver (winnaar The Voice Kids). De artiesten zingen traditionele en moderne kerstliedjes die perfect passen in het eeuwenoude kerstverhaal uit de Bijbel. Ze worden bijgestaan door het Soundwise Gospel koor en broer en zus Matthijs en Adinda van Delft, winnaars van het Prinses Christina Concours. 

Kerst met de Zandtovenaar wordt georganiseerd door KRO-NCRV, NPO Zapp, de gemeente Harderwijk, de provincie Gelderland en de Protestantse Kerk in Nederland. Het programma wordt opnieuw geproduceerd door The Media Brothers.

TwitterTwitter

Volg The Brothers @TMBamsterdam

TwitterTwitter


Routebeschrijving
Nieuwe Herengracht 51-53
1011RN Amsterdam
020-6848974
E-mail: info@themediabrothers.nl
The Media Brothers
KVK: 34239991
BTW: NL.8152.71.815.B01