1 miljoen kijkers docu Paul van Vliet (Omroep MAX)

4217 views, 1148 dagen geleden
 

Onze documentaire over Paul van Vliet, die in 2015 tachtig jaar is geworden, heeft 1 miljoen kijkers getrokken. Tijdens dit bijzondere jubileumjaar wordt Paul van Vliet op de voet gevolgd door zijn stiefdochter Laurien Hugas. De documentaire ‘Paul van Vliet 80 jaar: Er is nog zoveel niet gezegd’ werd uitgezonden door Omroep Max. 

 

Paul van Vliet 80 jaar, Er is nog zoveel niet gezegd... is een documentaire over die dit jaar 80 is geworden. Tijdens dit bijzondere jubileumjaar wordt hij op de voet gevolgd door zijn stiefdochter Laurien Hugas.

In kleedkamers, Paul’s zomerhuis, op de middenstip van Koninklijk theater Carré en in zijn favoriete strandtent voert Laurien lichte en vrolijke, maar ook intense en kwetsbare gesprekken met Paul. Openhartig vertelt hij, waarom hij wil blijven spelen, hoe creativiteit eruit ziet op je 80e, over zijn depressie, wanneer je moet stoppen, over zijn vrouwelijke fans, en zijn rol als stiefvader.

Ook spreekt Laurien haar moeder, Lidewij van Vliet-de Iongh over haar leven met Paul.

Het is ook het jaar waarin Paul door Carré gevraagd wordt om samen met zijn vrienden Youp van ’t Hek, Jochem Myjer, Herman van Veen en Bert Visscher zijn 300e voorstelling te spelen.

Youp van ‘t Hek scheldt Paul verrot op de middenstip van Carré en legt uit waarom. Jochem Myjer, ontvouwt waarom hij, als mens en als cabaretier, op dezelfde manier oud wil worden als Paul. En ze delen hun jaloezie op n man die op zn 80e nog speelt, de verslaving van het vak en de moeilijkheid van stoppen.

Er is nog zoveel niet gezegd is het verhaal van een creatieve, vitale en energieke man van 80 die haast heeft.
Een filmisch portret van een bevlogen man in een bewogen jaar. TwitterTwitter

Volg The Brothers @TMBamsterdam

TwitterTwitter


Routebeschrijving
Nieuwe Herengracht 51-53
1011RN Amsterdam
020-6848974
E-mail: info@themediabrothers.nl
The Media Brothers
KVK: 34239991
BTW: NL.8152.71.815.B01