Derde serie Financiële Top voor RTL-Z

2089 views, 906 dagen geleden
 

Of je nou cameralenzen maakt of passagiers vervoert, overal zitten financials aan het roer. Hoe kijken zij naar hun bedrijf? Zijn het saaie spreadsheet-fetisjisten, of hebben zij een dieper inzicht dat anderen soms ontgaat? In Financiële Top loopt presentator Rens de Jong een dag mee met de Registercontroller (RC) door hun bedrijf.

In het derde seizoen van het televisieprogramma gaat Rens opnieuw op bezoek bij registercontrollers in toonaangevende bedrijven. Registercontrollers zijn het financiële brein van een bedrijf. Ze analyseren de cijfers, kijken vooruit, sturen bij en vertalen het verhaal achter de cijfers naar financieel beleid.

Hoe gaan registercontrollers te werk. Wat is hun invloed? Hoe drukken ze hun stempel op het bedrijf? Hoe dicht staan ze bij het operationele proces? Hoe anticiperen ze op risico’s en ‘disruptive’ innovaties?

Rens de Jong vervolgt zijn onderzoek naar het DNA van de registercontroller met de Registercontrollers werkzaam bij Leica Camera AG, Transavia, Philips Healthcare, Zwanenberg Food Group en DocData.

Serie van 5 afl.

5 oktober start ma t/m do  + 5 zondagen vanaf 5 oktober om 18.05 uur

TwitterTwitter

Volg The Brothers @TMBamsterdam

TwitterTwitter


Routebeschrijving
Nieuwe Herengracht 51-53
1011RN Amsterdam
020-6848974
E-mail: info@themediabrothers.nl
The Media Brothers
KVK: 34239991
BTW: NL.8152.71.815.B01