Theo Reitsma krijgt 1e exemplaar Bureau Sport Boek

3321 views, 1684 dagen geleden
 Erik Dijkstra, Frank Evenblij, VARA, Jakhalzen, DWDD, sport, journalistiek, mythes, humor, clichés, trainingspak, Bas Schinkel, Reinder Elzinga

Het Bureau Sport Boek bevat de meest bijzondere, hilarische en aangrijpende verhalen van het TV-programma Bureau Sport. Een kijkje in de keuken van het origineelste sportprogramma op de Nederlandse televisie. Met alle TV-columns van Youp van 't Hek. Presentatoren Frank Evenblij en Erik Dijkstra reikten het eerste exemplaar uit aan 'sportgodfather' Theo Reitsma, al jaren de vaste stem van Bureau Sport.

 In het Bureau Sport Boek antwoord op de vragen:   

Welke bekentenis deed Rafael van der Vaart in de Verhoorwagen? Word je met epo in je lijf echt nooit meer dronken? Was Ajax-spits Iván Gabrich echt taxichauffeur in plaats van voetballer? Waarom zat sprintkanon Ben Johnson op de tribune bij Willem II? Wat deed Freek de Jonge in 1990 op de training van het Nederlands elftal? Wie ving in 1987 in Napels de schoen van Diego Maradona? Wat zijn volgens Youp van ’t Hek de belangrijkste bijzaken in de sport? Hoe beleeft Marcel van Roosmalen een dagje op de burelen van Bureau Sport? 

Net als het programma is het boek kritisch, gewaagd, humoristisch en nostalgisch en worden er mysteries en mythen op bijzondere wijze ontrafeld. 

Frank Evenblij en Erik Dijkstra werden vooral bekend als de jakhalzen uit DWDD. Frank is naast 0tv-presentator ook programmamaker. Erik is journalist en presentator. Sinds 2012 presenteren ze samen het succesvolle tv-programma Bureau Sport. En de spin-off Bureau Marokko.

TwitterTwitter

Volg The Brothers @TMBamsterdam

TwitterTwitter


Routebeschrijving
Nieuwe Herengracht 51-53
1011RN Amsterdam
020-6848974
E-mail: info@themediabrothers.nl
The Media Brothers
KVK: 34239991
BTW: NL.8152.71.815.B01