WK-editie Shirtje Ruilen (RTL 7)

102 views, 20 dagen geleden
 shirtje ruilen; frank evenblij; rtl 7; voetbal; profvoetballer; shirtje; ruilen, swapping jerseys, swapping, jerseys

In Shirtje Ruilen gaat Frank Evenblij op zoek naar de bijzondere verhalen en herinneringen achter shirts die profvoetballers en oud-profvoetballers tijdens hun carrière geruild hebben. Welke shirts hebben ze bemachtigd en welke verhalen zitten daarachter?  

Profvoetballers ruilen tijdens hun loopbaan tientallen keren hun shirt met tegenstanders. Veel spelers bewaren en verzamelen die shirts als tastbare herinnering aan hun tijd op de nationale en internationale velden. Aan elk shirt zit wel een verhaal of een herinnering. In Shirtje Ruilen worden die verhalen verteld.

WK-editie
In aanloop naar het WK voetbal in Rusland is er een speciale WK-versie van Shirtje Ruilen. In de nieuwe serie komen de verhalen van onder meer Bert van Marwijk en Pierre van Hooijdonk aan bod.

Het is de derde reeks van het programma, dat vorig jaar in september voor het eerst op televisie te zien was. De WK-editie van Shirtje Ruilen bestaat uit zes afleveringen en is vanaf maandag 2 april te zien op RTL 7.
 Lees meer


Bureau Korea over de Olympische Spelen (BNNVARA)

574 views, 100 dagen geleden
 Erik Dijkstra, Frank Evenblij, Sven Kramer, Ireen Wust, Kjeld Nuis, Dai Dai Ntab, Mark Tuitert, Michel en Ronald Mulder en Kai Verbij

Frank Evenblij en Erik Dijkstra warmen in Bureau Korea de sporters en fans op voor de Olympische Winterspelen in PyeongChang, Zuid-Korea. De presentatoren onderzoeken in Zuid-Korea of het land er klaar voor is, checken de bekendheid van onze schaatsers en proeven alvast het eten en de sfeer.  

Iedere week ontvangen ze schaatshunks Kjeld Nuis, Dai Dai Ntab en Mark Tuitert voor een echt mannengesprek, praat een olympiër over zijn of haar lichaam in de spiegelmonoloog, maakt Ireen Wüst keiharde keuzes en brengt Erik een ode aan het –volgens hem- mooiste nummer van de Winterspelen: de 10 kilometer schaatsen. En omdat Nederlanders van schaatsen houden en Koreanen van karaoke sluit het programma wekelijks af met de Schaatkaraoke. 

BureauKorea is vanaf 4 januari 5 weken lang te zien op maandagen vanaf 21.40 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Alles over Bureau Korea is te volgen via de Facebookpagina van Bureau Sport.

 Lees meer


Evenblij maakt Vrienden op NPO1 (BNNVARA)

552 views, 124 dagen geleden
 Frank Evenblij, Andre van Duin, Victor Mids, Sara Kroos, NPO1

In ‘Evenblij maakt Vrienden’ gaat presentator Frank Evenblij op pad met drie bekende Nederlanders die een groots jaar achter de rug hebben. Met illusionist Victor Mids gaat hij terug naar zijn oude school waar de magie begon. Cabaretière Sara Kroos vertelt hem openhartig over haar depressie. En André van Duin vertelt over zijn recente carrièreswitch naar serieuze acteur. Te zien op 27 december om 22.45 op NPO 1.


Frank: “Victor is een ideale schoonzoon die mensen vol bewondering achterlaat en miljoenen kijkers trekt. Anderen haten hem om wat hij doet en  tot die laatste categorie beschouw ik mezelf. Ik vond het daarom leuk hem tijdens ons gesprek te ontregelen. Sara heeft een gitzwarte periode achter de rug en ik vind het waanzinnig hoe ze zich daar doorheen heeft geslagen. Ze weet zowel in haar voorstelling als in ons gesprek zaken met humor uitstekend te relativeren. We hebben enorm gelachen. André van Duin lijkt na z'n 70ste verjaardag zijn leven over een andere boeg te hebben gegooid. Waar hij altijd als komiek furore maakt zag ik hem uit z’n comfort zone stappen en serieuze rollen spelen. En zag ik hem, samen met miljoenen anderen, als presentator bij Heel Holland Bakt. We hebben een serieus gesprek over deze fase in zijn leven, maar zodra we over zijn eigen bakkunsten spreken en samen oliebollen staan te bakken, lig ik toch binnen twee minuten weer in een deuk!” Lees meer


TwitterTwitter

Volg The Brothers @TMBamsterdam

TwitterTwitter

Volg The Sisters @mediasisters

Routebeschrijving
Nieuwe Herengracht 51-53
1011RN Amsterdam
020-6848974
E-mail: info@themediabrothers.nl
The Media Brothers
KVK: 34239991
BTW: NL.8152.71.815.B01