'Sinterklaas Wie Kent Hem Niet?' op NPO1 (BNNVARA)

240 views, 5 dagen geleden
 Sinterklaas, NPO1, Show, BNNVARA, Mark Tuitert, Maan de Steenwinkel, Erik van Muiswinkel, Sander Lantinga, Anita Witzier Gregory Sedoc, Frank Evenblij, Dieuwertje Blok

'Sinterklaas, wie kent hem niet?' is een grote feestelijke spelshow voor de familie op NPO1. In een ouderwetse show vol humor, actie, improvisatie, cadeaus, gedichten en livemuziek nemen twee teams met BN'ers het tegen elkaar op. Uitzending 5 december om 20.30 op NPO1. Presentatie: Dieuwertje Blok en Frank Evenblij. 

De teams bestaan uit onder anderen schaatser Mark Tuitert, Voice winnares Maan de Steenwinkel, Erik van Muiswinkel, DJ Sander Lantinga, Anita Witzier en altleet Gregory Sedoc. Wie kent de meeste Sinterklaasliedjes? Wie is er het allerbeste in rijmelarijtjes? Niemand minder dan de enige echte Sinterklaas komt langs om de vragen uit te leggen, en de kandidaten met foute antwoorden van een passende straf te voorzien.Geproduceerd door The Media Brothers i.s.m. Binky TV. Lees meer


Teamgenoten (FOX SPORTS)

226 views, 39 dagen geleden
 Frank en Ronald de Boer, Danny Blind, Ronald Koeman en Foppe de Haan

In Teamgenoten brengt Jan Joost van Gangelen oude selecties weer samen om terug te blikken op een bijzonder seizoen uit de Eredivisie-geschiedenis. Bepalende spelers vertellen hoe de chemie was binnen de groep en halen herinneringen op over de hoogte- en dieptepunten van een memorabel voetbaljaar.  

Met onder anderen Frank en Ronald de Boer, Danny Blind, Ronald Koeman, Foppe de Haan, Ronald Waterreus en Arnold Bruggink wordt terug geblikt op bijzondere seizoenen van Ajax, PSV, Feyenoord, SC Heerenveen, FC Groningen en NAC Breda.

Presentatie: Jan Joost van Gangelen
Duur: 25 minuten
Aantal afleveringen: 4 


 Lees meer


Bureau Sport op Vrijdag (BNNVARA)

324 views, 39 dagen geleden
 

De mannen van Bureau Sport zijn terug. En hoe?! Erik Dijkstra en Frank Evenblij stellen vragen die niemand durft te stellen, onderscheiden het belangrijkste sportnieuws van flauwekul en gaan op onderzoek uit om mythes te ontkrachten. Voor het ultieme vrijdagavondgevoel sluiten ze zingend af met een heuse Voetbal-Karaoke.  

Na zes jaar in binnen- en buitenland op straat, op sportvelden en in sporthallen repo's te hebben gemaakt keren Frank en Erik terug naar de studio. Vanuit het volgepakte Studio Desmet in Amsterdam kijken ze samen met verschillende sportgasten vooruit op de sportzomer. 

Presentatie: Frank Evenblij en Erik Dijkstra
Duur: 25 minuten
Aantal afleveringen: 4  Lees meer


TwitterTwitter

Volg The Brothers @TMBamsterdam

TwitterTwitter

Volg The Sisters @mediasisters

Routebeschrijving
Nieuwe Herengracht 51-53
1011RN Amsterdam
020-6848974
E-mail: info@themediabrothers.nl
The Media Brothers
KVK: 34239991
BTW: NL.8152.71.815.B01