Kerst met de Zandtovenaar in Harderwijk (KRO-NCRV)

308 views, 37 dagen geleden
 Zandtovenaar Gert van der Vijver, Emma Heesters, Romy Monteiro, Mannes Bakker, Trinity, Silver, Matthijs & Adinda

Achtste editie van het muziekspektakel Kerst met de Zandtovenaar. Op de Vischmarkt in Harderwijk brengt Zandtovenaar Gert van der Vijver tijdens dit familie-evenement het kerstverhaal met indrukwekkende zandtekeningen. Met Emma Heesters, Romy Monteiro, Trinity, Mannes Bakker, Silver en Mathijs & Adinda.  Verteller: Edson da Graça.  

Kerst met de Zandtovenaar wordt uitgezonden door KRO-NCRV op zaterdag 21 december om 19.25 uur op NPO Zapp en vervolgens op zondag 22 december om 16.55 uur op NPO Zapp, woensdag 25 december om 12.10 uur op NPO 1 en donderdag 26 december om 14.40 uur op NPO Zapp.

Op een creatieve manier weet zandtovenaar Gert van der Vijver jong en oud te betrekken bij de betekenis van het kerstverhaal. De artiesten die deze editie meedoen zijn Emma Heesters (Beste Zangers), Romy Monteiro (The Bodyguard), Trinity, Mannes Bakker (Junior Songfestival), Silver (winnaar The Voice Kids). De artiesten zingen traditionele en moderne kerstliedjes die perfect passen in het eeuwenoude kerstverhaal uit de Bijbel. Ze worden bijgestaan door het Soundwise Gospel koor en broer en zus Matthijs en Adinda van Delft, winnaars van het Prinses Christina Concours. 

Kerst met de Zandtovenaar wordt georganiseerd door KRO-NCRV, NPO Zapp, de gemeente Harderwijk, de provincie Gelderland en de Protestantse Kerk in Nederland. Het programma wordt opnieuw geproduceerd door The Media Brothers.


 Lees meer


Donnie Darts Show met Rapper Donnie (VIDEOLAND)

320 views, 37 dagen geleden
 Rapper Donnie, Ted Hankey, Ian White, Raymond van Barneveld, Jermaine Wattimena, Michael van Gerwen, Peter Wright

Rapper Donnie (a.k.a. Maradonnie) duikt diep in de dartwereld. Hij ontmoet (inter)nationale Dart Legends. Hij daagt ze uit voor een spelletje, dat hij wel kan winnen. En eert ze met een speciaal voor hen geschreven rap. Ook probeert hij elke aflevering Barney aan een nieuwe passende baan te helpen.

Donnie reist onder andere af naar het Mekka van het Darts, het Engelse Stoke-on-Trent op zoek naar waarom daar zulke goede darters vandaan komen. Hij ontmoet daar Dart Legends Phil Taylor (16x wereldkampioen), Ted Hankey (2x wereldkampioen) en Ian White.

Rapper Donnie gaat daarnaast challenges aan met grootheden en local heroes: Jeffrey de Zwaan , Jermaine Wattimena, Raymond van Barneveld, Michael van Gerwen, Peter Wright en Michael Smith.


 Lees meer


Heerlijk Avondje voor Sinterklaas op NPO1 (BNNVARA)

522 views, 55 dagen geleden
 Sinterklaas, Diewertje Blok, Stefan de Walle, Niels van der Laan, Victor Mids, Rob Jetten, Henny Huisman, Frank Evenblij, Robèrt van Beckhoven, Piet Paulusma. Richard Groenendijk, Soundos El Ahmadi en Ronald SnijdersWervelende Sint-Show vanuit het Spoorwegmuseum in Utrecht. Dieuwertje Blok en Hoofdpiet zwaaien de Sint uit met een welverdiend afscheid. Dat doen ze samen met Victor Mids, Rob Jetten, Henny Huisman, Frank Evenblij, Robèrt van Beckhoven en Piet Paulusma. Ook cabaretiers Richard Groenendijk, Soundos El Ahmadi en Ronald Snijders komen langs. Uitzending 5 dec. om 20.30 op NPO1. 

 

Hoofdpiet, Dieuwertje Blok en special guests doen alles wat in hun vermogen ligt om dromen, die Sinterklaas nooit kon laten uitkomen alsnog werkelijkheid te laten worden. Zodat ook Sinterklaas deze hoofdpijndossiers eindelijk met een voldaan gevoel kan afsluiten. 

Het sluitstuk van de avond is het Sinterklaaslied In December geloof ik Alles dat vertolkt wordt door Freek Bartels met het Utrechts Kinderkoor en alle aanwezigen in de studio. Een blijvende ode aan Sinterklaas en het magische gevoel dat hij altijd zal blijven oproepen.  

Zo wordt de uittocht van Sinterklaas dit jaar eindelijk eens net zo memorabel als de intocht. 

Heerlijk avondje voor Sinterklaas is op donderdag 5 december om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 1 te zien.
 Lees meer


TwitterTwitter

Volg The Brothers @TMBamsterdam

TwitterTwitter

Volg The Sisters @mediasisters

Routebeschrijving
Nieuwe Herengracht 51-53
1011RN Amsterdam
020-6848974
E-mail: info@themediabrothers.nl
The Media Brothers
KVK: 34239991
BTW: NL.8152.71.815.B01