Quiz Bij de Tijd met Art Rooijakkers (AVROTROS)

658 views, 169 dagen geleden
 Art Rooijakkers, NPO2, AVROTROS, Geschiedenis, Kennisquiz, spel

Bij de Tijd is een dagelijkse kennisquiz voor NPO2 waarin alles draait om de datum van de uitzenddag. Wat zijn de historische hoogte- en dieptepunten van deze dag? En wie weet daar het meeste over? Er zijn drie rondes, twee kandidaten en één finalist. Reis mee met Art Rooijakkers door ons verleden. Wie is het meeste Bij De Tijd?Op 7 mei spelen we de 7-mei-quiz en op 8 mei de 8-mei-quiz, etc.... Alle vragen zijn gekoppeld aan de dag van uitzending. Nostalgische fragmenten, wereldnieuws, humoristische gebeurtenissen, elke datum en uitzending zit boordevol met interessante, opmerkelijke en leuke facts.

UITZENDING: 7 t/m 24 mei van maandag t/m donderdag om 19.50 op NPO2. 


Bij de Tijd is een format van The Media Brothers
 Lees meer


WK-editie Shirtje Ruilen met Frank Evenblij (RTL 7)

369 views, 199 dagen geleden
 shirtje ruilen; frank evenblij; rtl 7; voetbal; profvoetballer; shirtje; ruilen, swapping jerseys, swapping, jerseys

In Shirtje Ruilen gaat Frank Evenblij op zoek naar de bijzondere verhalen en herinneringen achter shirts die profvoetballers en oud-profvoetballers tijdens hun carrière geruild hebben. Welke shirts hebben ze bemachtigd en welke verhalen zitten daarachter?  

Profvoetballers ruilen tijdens hun loopbaan tientallen keren hun shirt met tegenstanders. Veel spelers bewaren en verzamelen die shirts als tastbare herinnering aan hun tijd op de nationale en internationale velden. Aan elk shirt zit wel een verhaal of een herinnering. In Shirtje Ruilen worden die verhalen verteld.

WK-editie
In aanloop naar het WK voetbal in Rusland is er een speciale WK-versie van Shirtje Ruilen. In de nieuwe serie komen de verhalen van onder meer Bert van Marwijk en Pierre van Hooijdonk aan bod.

Het is de derde reeks van het programma, dat vorig jaar in september voor het eerst op televisie te zien was. De WK-editie van Shirtje Ruilen bestaat uit zes afleveringen en is vanaf maandag 2 april te zien op RTL 7.
 Lees meer


Bureau Korea over de Olympische Spelen (BNNVARA)

952 views, 279 dagen geleden
 Erik Dijkstra, Frank Evenblij, Sven Kramer, Ireen Wust, Kjeld Nuis, Dai Dai Ntab, Mark Tuitert, Michel en Ronald Mulder en Kai Verbij

Frank Evenblij en Erik Dijkstra warmen in Bureau Korea de sporters en fans op voor de Olympische Winterspelen in PyeongChang, Zuid-Korea. De presentatoren onderzoeken in Zuid-Korea of het land er klaar voor is, checken de bekendheid van onze schaatsers en proeven alvast het eten en de sfeer.  

Iedere week ontvangen ze schaatshunks Kjeld Nuis, Dai Dai Ntab en Mark Tuitert voor een echt mannengesprek, praat een olympiër over zijn of haar lichaam in de spiegelmonoloog, maakt Ireen Wüst keiharde keuzes en brengt Erik een ode aan het –volgens hem- mooiste nummer van de Winterspelen: de 10 kilometer schaatsen. En omdat Nederlanders van schaatsen houden en Koreanen van karaoke sluit het programma wekelijks af met de Schaatkaraoke. 

BureauKorea is vanaf 4 januari 5 weken lang te zien op maandagen vanaf 21.40 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Alles over Bureau Korea is te volgen via de Facebookpagina van Bureau Sport.

 Lees meer


TwitterTwitter

Volg The Brothers @TMBamsterdam

TwitterTwitter

Volg The Sisters @mediasisters

Routebeschrijving
Nieuwe Herengracht 51-53
1011RN Amsterdam
020-6848974
E-mail: info@themediabrothers.nl
The Media Brothers
KVK: 34239991
BTW: NL.8152.71.815.B01