Nieuwe serie Teamgenoten (FOX)

396 views, 101 dagen geleden
 

In Teamgenoten brengt Jan Joost van Gangelen opnieuw oude selecties weer samen om terug te blikken op een bijzonder seizoen uit de Eredivisie-geschiedenis. Bepalende spelers vertellen hoe de chemie was binnen de groep en halen herinneringen op over de hoogte- en dieptepunten van een memorabel voetbaljaar.   Lees meer


6e seizoen Kinderen voor Kinderen Pakt Uit (BNNVARA)

492 views, 107 dagen geleden
 Dieuwertje Blok, Max & Anne, Elbert Smelt, Sara Dol, Tess Milne, Stijn Fransen, Thomas van Luyn en Kaj van der Voort

In het vervolg op 'Kinderen voor Kinderen Pakt Uit' lopen opnieuw kinderen uit het koor een dagje mee met een BN'er. Omgekeerd mag die BN'er meedoen in een videoclip van Kinderen voor Kinderen. Vanaf zaterdag 2 maart wekelijks te zien om 10:00 uur bij BNNVARA op Zapp. Presentatie Anne Appelo.

In ‘Kinderen voor Kinderen pakt uit’ gaan wekelijks twee kinderreporters op bezoek bij een BN'er die past bij een liedje van de laatste – platina – cd ‘Kom erbij!’. Na een leuke dag waarin de kinderen van alles te weten komen over Dieuwertje Blok, Max & Anne, Elbert Smelt, Sara Dol, Tess Milne, Stijn Fransen, Thomas van Luyn en Kaj van der Voort, worden zij door de reporters uitgenodigd om mee te doen in een clip van Kinderen voor Kinderen.

Anne Appelo is de nieuwe presentator em kijkt uit naar deze presentatieklus: “Ik vind het een feest om ‘Kinderen voor Kinderen pakt uit’ te presenteren. Vorig jaar stond ik er als gast en nu presenteer ik het zelf. Super leuk!”

In de eerste aflevering ontmoeten Senna en Miquel Sara Dol. Zeg je Tik Tok, dan zeg je Sara. Razend populair is ze met over de hele wereld meer dan 1,5 miljoen volgers. Senna en Miquel zijn reuze benieuwd hoe Sara haar video’s maakt en of ze misschien ook wel rapper zou willen zijn. Of Sara naast het vloggen ook live kan zingen en dansen zien we in de videoclip ‘ Ik wil later rapper worden’ met Kinderen voor Kinderen. In de andere afleveringen steelt Elbert Smelt de show in de clip van ‘Iedereen heeft talent’, swingen Max & Anne samen met de kinderen op het nummer ‘Verhuizen’, oefent Kay van der Voort zich suf voor de clipopnames van ‘Wat maakt het uit’, ontdekt Thomas van Luyn of hij net zo goed kan zingen en dansen als de kinderen tijdens de clipopnames van ‘Lentekriebels’, Tess Milne laat haar dans en zang skills samen met het koor zien in de clip van ‘De tijger’, Stijn Fransen gaat meedoen met de knaller ‘Fitlala’ en tot slot ontdekken we of Dieuwertje Blok naast het presenteren van het Sinterklaasjournaal ook kan rocken in de videoclip van ‘Kom erbij!’.

‘Kinderen voor Kinderen pakt uit’ is een coproductie van BNNVARA en The Media Brothers. Het programma werd opgenomen in Tivoli Vredenburg.


 Lees meer


Evenblij Maakt Vrienden op NPO1 (BNNVARA)

620 views, 143 dagen geleden
 NPO1, BNNVARA, Sting, André Hazes jr. , Edwin Evers, Jo Nesbø, Roel Reiné, Nikkie de Jager, Jan Slagter, Sanne Vloet, Vincent de Kort en Carola Schouten.

In het interviewprogramma Evenblij maakt Vrienden praat Frank Evenblij met bekende Nederlanders en bekende buitenlanders. Hij spreekt ze over hun leven op weg naar bijzondere gebeurtenissen. Een programma vol humor, eigenzinnige scherpte en verrassingen. Met o.a. Sting, André Hazes, Edwin Evers, Jan Slagter. 

Eind 2018, rondom de feestdagen werden vier afleveringen van Evenblij maakt vrienden uitgezonden. Daarin ging Frank Evenblij langs bij Sting, André Hazes jr. , Edwin Evers, Jo Nesbø, Roel Reiné, Nikkie de Jager, Jan Slagter, Sanne Vloet, Vincent de Kort en Carola Schouten. In de meeste gevallen hebben ze een bijzonder jaar achter de rug. 


 Lees meer


TwitterTwitter

Volg The Brothers @TMBamsterdam

TwitterTwitter

Volg The Sisters @mediasisters

Routebeschrijving
Nieuwe Herengracht 51-53
1011RN Amsterdam
020-6848974
E-mail: info@themediabrothers.nl
The Media Brothers
KVK: 34239991
BTW: NL.8152.71.815.B01