Bureau Sport - WK Daklozen 2019 (BNNVARA)

652 views, 54 dagen geleden
 

In Bureau Sport: WK Daklozen 2019 volgen Frank Evenblij en Erik Dijkstra een groep van zestien deelnemers (de Nederlandse Life Goals selectie) op weg naar de Homeless World Cup in Cardiff,  de hoofdstad van Wales. Een sportief en emotioneel avontuur om kwetsbare mensen betere vooruitzichten in het leven te geven.  


Van over de hele wereld komen vijfhonderd (dakloze) voetballers uit vijftig landen samen om hun krachten te meten. En natuurlijk vooral om aan de wereld én zichzelf te bewijzen dat elk mens ertoe doet en een toekomst heeft.

De spelers en speelsters werken en wonen veelal bij het Leger des Heils en zijn gedurende de week in Cardiff onder begeleiding van Stichting Life Goals Nederland.

De vierdelige documentaireserie zie je vanaf zondagavond 11 augustus om 23.00 uur bij BNN VARA op NPO 1.


 Lees meer


Derde serie Shirtje Ruilen met Frank Evenblij (RTL7)

376 views, 54 dagen geleden
 Matthijs de Ligt, Ronald Koeman, Edwin van der Sar, Rafael van der Vaart, Willem van Hanegem, Ronald de Boer, Pierre van Hooijdonk, Daley Blind, Rafael van der Vaart, Bert van Marwijk en John Heitinga

In Shirtje Ruilen gaat Frank Evenblij opnieuw op zoek naar de bijzondere verhalen achter geruilde voetbalshirts van profvoetballers en shirts van verzamelaars. Met in deze derde serie o.a. Matthijs de Ligt, Ronald Koeman, Edwin van der Sar, Rafael van der Vaart , John Heitinga en vele andere legendarische spelers. 

Aflevering 1 

Matthijs de Ligt vertelt mooie verhalen over zijn geruilde shirts en de imposante aanvallers waartegen de jonge verdediger al heeft gestaan. Verder praat Frank Evenblij met bondscoach Ronald Koeman, Dennis van der Geest…

Aflevering 2 

In deze aflevering laten Ruud van Nistelrooy, Peter R. de Vries, Sonny Silooy en Ron Vlaar voetbalshirts zien waar een bijzonder verhaal bij hoort.  

Aflevering 3 

Jaap Stam, Fatima de Moreira de Melo, Jean-Paul van Gastel en Hedwiges Maduro delen de verhalen die bij hun favoriete voetbalshirts horen.

Aflevering 4 

We horen de bijzondere verhalen bij de favoriete voetbalshirts van Edwin van der Sar, David Endt, Anthony Lurling en Roy Makaay.

Aflevering 5 

Onder meer Willem van Hanegem, Ronald de Boer, Pierre van Hooijdonk, Daley Blind, Rafael van der Vaart, Bert van Marwijk en John Heitinga praten over bijzondere voetbalherinneringen.


 Lees meer


TwitterTwitter

Volg The Brothers @TMBamsterdam

TwitterTwitter

Volg The Sisters @mediasisters

Routebeschrijving
Nieuwe Herengracht 51-53
1011RN Amsterdam
020-6848974
E-mail: info@themediabrothers.nl
The Media Brothers
KVK: 34239991
BTW: NL.8152.71.815.B01