Teamgenoten (FOX SPORTS)

946 views, 319 dagen geleden
 Frank en Ronald de Boer, Danny Blind, Ronald Koeman en Foppe de Haan

In Teamgenoten brengt Jan Joost van Gangelen oude selecties weer samen om terug te blikken op een bijzonder seizoen uit de Eredivisie-geschiedenis. Bepalende spelers vertellen hoe de chemie was binnen de groep en halen herinneringen op over de hoogte- en dieptepunten van een memorabel voetbaljaar.  

Met onder anderen Frank en Ronald de Boer, Danny Blind, Ronald Koeman, Foppe de Haan, Ronald Waterreus en Arnold Bruggink wordt terug geblikt op bijzondere seizoenen van Ajax, PSV, Feyenoord, SC Heerenveen, FC Groningen en NAC Breda.

Presentatie: Jan Joost van Gangelen
Duur: 25 minuten
Aantal afleveringen: 4 


 Lees meer


Bureau Sport op Vrijdag (BNNVARA)

904 views, 319 dagen geleden
 

De mannen van Bureau Sport zijn terug. En hoe?! Erik Dijkstra en Frank Evenblij stellen vragen die niemand durft te stellen, onderscheiden het belangrijkste sportnieuws van flauwekul en gaan op onderzoek uit om mythes te ontkrachten. Voor het ultieme vrijdagavondgevoel sluiten ze zingend af met een heuse Voetbal-Karaoke.  

Na zes jaar in binnen- en buitenland op straat, op sportvelden en in sporthallen repo's te hebben gemaakt keren Frank en Erik terug naar de studio. Vanuit het volgepakte Studio Desmet in Amsterdam kijken ze samen met verschillende sportgasten vooruit op de sportzomer. 

Presentatie: Frank Evenblij en Erik Dijkstra
Duur: 25 minuten
Aantal afleveringen: 4  Lees meer


De Denen van Perez (FOX SPORTS)

1280 views, 319 dagen geleden
 

In het programma De Denen van Perez bezoekt Kenneth Perez Deense voetballers die actief zijn of zijn geweest in het Nederlandse voetbal. Perez bespreekt de ‘Hollandse School’, het verschil tussen Denemarken en Nederland en het komende WK in Rusland. Met o.a. Michael Laudrup, Christian Eriksen en Kasper Dolberg.  

Presentatie: Kenneth Perez.
Met Kasper Dolberg, Nicolai Jørgensen en Christian Eriksen, de huidige sterspeler van Denemarken.  Naast de huidige Deense voetballers, spreekt Kenneth Pérez in De Denen van Perez ook met voormalig spelers Michael Laudrup (Ajax), Jon Dahl Tomasson (Feyenoord) en Frank Arnesen.
Duur: 25 minuten 

Aantal afleveringen: 4  Lees meer


TwitterTwitter

Volg The Brothers @TMBamsterdam

TwitterTwitter

Volg The Sisters @mediasisters

Routebeschrijving
Nieuwe Herengracht 51-53
1011RN Amsterdam
020-6848974
E-mail: info@themediabrothers.nl
The Media Brothers
KVK: 34239991
BTW: NL.8152.71.815.B01