Evenblij maakt Vrienden op NPO1 (BNNVARA)

2048 views, 634 dagen geleden
 Frank Evenblij, Andre van Duin, Victor Mids, Sara Kroos, NPO1

In ‘Evenblij maakt Vrienden’ gaat Frank Evenblij op pad met bekende Nederlanders die een groots jaar achter de rug hebben. Met illusionist Victor Mids gaat hij terug naar zijn oude school waar de magie begon. Cabaretière Sara Kroos praat over haar depressie. En André van Duin vertelt over zijn recente carrièreswitch. Te zien op 27 december om 22.45 op NPO 1.


Frank: “Victor is een ideale schoonzoon die mensen vol bewondering achterlaat en miljoenen kijkers trekt. Anderen haten hem om wat hij doet en  tot die laatste categorie beschouw ik mezelf. Ik vond het daarom leuk hem tijdens ons gesprek te ontregelen. Sara heeft een gitzwarte periode achter de rug en ik vind het waanzinnig hoe ze zich daar doorheen heeft geslagen. Ze weet zowel in haar voorstelling als in ons gesprek zaken met humor uitstekend te relativeren. We hebben enorm gelachen. André van Duin lijkt na z'n 70ste verjaardag zijn leven over een andere boeg te hebben gegooid. Waar hij altijd als komiek furore maakt zag ik hem uit z’n comfort zone stappen en serieuze rollen spelen. En zag ik hem, samen met miljoenen anderen, als presentator bij Heel Holland Bakt. We hebben een serieus gesprek over deze fase in zijn leven, maar zodra we over zijn eigen bakkunsten spreken en samen oliebollen staan te bakken, lig ik toch binnen twee minuten weer in een deuk!” Lees meer


Vier korte speelfilms voor Top2000 (NTR)

1952 views, 634 dagen geleden
 David Cocheret, Robert Schinkel, Paul de Vrijer, Bas van Teylingen, Danny Stolker, NTR, npo3, top2000, Matthijs van Nieuwkerk,

Top2000 Short Movies is een nieuw bijzonder filmproject van de NTR. Vier Nederlandse regisseurs hebben een korte speelfilm gemaakt aan de hand van een nummer uit de Top2000. Ze hebben de letterlijke songtekst gebruikt als uitgangspunt voor hun engelstalige film. En dat levert vier verrassende korte speelfilms op. 

Van elke film is een fragment te zien tijdens het TV-programma. Top2000 a Gogo op NPO3. De hele films (met internationale cast) zijn te zien op YouTube, NPO3.nl, NPO Start en op Radio2.nl. 

EVERY BREATH YOU TAKE – THE POLICE
Regie: David Cocheret
Scenario: Paul de Vrijer

Tijdens het kijken van een oude horrorfilm, ontdekt Amanda dat een bovennatuurlijke en angstaanjagende moordenaar haar nauwlettend in de gaten houdt.

HEY JOE – JIMI HENDRIX
Regie & Scenario: Robert Schinkel

In het luxe bejaardentehuis wil de oude Joe zijn overspelige vrouw gaan neerschieten, maar de verpleegster gelooft hem niet, totdat er harde schoten klinken…  

A LITTLE LESS CONVERSATION – ELVIS PRESLEY-JUNKIE XL
Regie: Bas van Teylingen
Scenario: Paul de Vrijer & Michiel Peereboom

Een vervelende en opdringerige regisseur gaat op de filmset veel te ver bij zijn actrice, en dat zal hem snel duur komen te staan...  

YOU'RE BEAUTIFUL – JAMES BLUNT
Regie: Danny Stolker
Scenario: Paul de Vrijer

Ze is gehoorzaam, geniaal en goddelijk mooi, maar kan een wetenschapper - in z’n futuristisch lab - zijn perfecte creatie onder controle houden?


 Lees meer


Bureau Sport Test met Evenblij & Dijkstra (BNNVARA)

1861 views, 634 dagen geleden
 Frank evenblij, Erik Dijkstra, Jan Joost van Gangelen, Lidewij Welten, Royston Drenthe, Robin Haase

Wie kent topatleten Tom Dumoulin, Max Verstappen en Dafne Schippers het beste? En wie weet er alles over sporten als korfbal, handbal en kickboksen? In De Bureau Sport Test 2017 nemen - zowel in het publiek als bij de sportprominenten - de mannen en de vrouwen het tegen elkaar op aan de hand van 25 verrassende sportvragen. Alles onder de bezielende leiding van Frank Evenblij en Erik Dijkstra. 

De Bureau Sport Test is op donderdag 4 januari om 20.15 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Het bloedfanatieke mannenteam bestaat uit FOX Sports-presentator Jan Joost van Gangelen, voormalig topvoetballer Royston Drenthe, NBA-kampioen Francisco Elson en toptennisser Robin Haase. FOX Sports-presentatrice Hélène Hendriks, Europees kampioene voetbal Kika van Es, olympisch turnkampioene Sanne Wevers en tophockeyster Lidewij Welten vormen het ambitieuze vrouwenteam.

Frank: “We weten natuurlijk dat mannen veel beter zijn in sport, maar dat hoeft niet te betekenen dat vrouwen ook slechter zijn als het op sportvragen aankomt. Het is de hoogste tijd om dat eens goed te testen. Erik: “En uiteraard ontdekken we ook wie van de prominenten en het enthousiaste publiek individueel de grootste sportkenner is en met één van onze twee foeilelijke bekers naar huis gaat.”


Thuis kun je via de NPO 3-app live meedoen met de Bureau Sport Test. Dan maak je ook nog eens kans op kaarten voor het WK allround schaatsen op de Coolste Baan van Nederland, in het weekend van 9 tot en met 11 maart in het Olympisch Stadion te Amsterdam.

 Lees meer


Kerst met de Zandtovenaar in Emmeloord (KRO-NCRV)

2020 views, 634 dagen geleden
 Zandtovenaar Gert van der Vijver, Jeroen van der Boom, Noortje Herlaar, Tommie Christiaan, Frits Spits

Jeroen van der Boom, Noortje Herlaar en Tommie Christiaan schitteren in de zesde editie van het muzikale TV-evenement Kerst met de Zandtovenaar. Dit keer is Emmeloord de plek waar zandkunstenaar Gert van der Vijver het kerstverhaal met fraaie zandtekeningen tot leven wekt. Ook met optredens van Fource, Sera van der Vijver, en Mayte Levenbach. Verteller: Frits Spits. 


Zeven duizend mensen waren in Emmeloord aanwezig bij de opnames van Kerst met de Zandtovenaar. Zij zagen Jeroen van der Boom als Jozef, Noortje Herlaar als Maria en Tommie Christiaan als koning Herodes. Met liedjes van o.a. Frans Halsema, Andre Hazes, Blof, Coldplay en George Michael. 

Uitzendingen: 

23 december om 17.00 uur op Zapp/NPO3     

25 december om 12:10 uur op NPO1 

 en op 25 december om 19:30 uur op NPO3

 Lees meer


TwitterTwitter

Volg The Brothers @TMBamsterdam

TwitterTwitter

Volg The Sisters @mediasisters

Routebeschrijving
Nieuwe Herengracht 51-53
1011RN Amsterdam
020-6848974
E-mail: info@themediabrothers.nl
The Media Brothers
KVK: 34239991
BTW: NL.8152.71.815.B01