Nieuw seizoen Peptalk van start (ZIGGO SPORT)

4320 views, 1094 dagen geleden
 Jack van Gelder, Frank Evenblij, Mart Smeets, Olaf Mol, Bas Schinkel, Reinder Elzinga

In de wekelijkse live-talkshow Peptalk nemen Jack van Gelder en Frank Evenblij het afgelopen sportweekend door. Met aandacht voor alle takken van sport. En met een vaste rubriek van Mart Smeets, waarin hij sporters portretteert. Peptalk wordt om 19 uur uitgezonden op kanaal 14. 

In Peptalk blikken Jack van Gelder en Frank Evenblij elke maandag terug op de afgelopen sportweek. Deze talkshow, waar ongezouten meningen en humor de boventoon voeren, bevat o.a. de volgende rubrieken: 

Frank Evenblij op pad met...

Frank Evenblij gaat iedere week op pad met een bekende sporter. Dat doet hij met iemand die het afgelopen weekend een bijzondere prestatie heeft geleverd. Hij beschouwt na en kijkt vooruit met de sporter die centraal staat.

De week van Frank Evenblij

Frank Evenblij praat de kijker na het weekend op geheel eigen wijze bij over het afgelopen sportweekend. Met opvallende fragmenten en grappige voorbeelden laat Evenblij zien wat je absoluut niet gemist mag hebben.

Kijken met kenners

In Kijken met kenners wordt er met kenners dieper ingegaan op verschillende sporten. Dit zal voornamelijk gebeuren op het gebied van autosport. Olav Mol duidt dan bijvoorbeeld de ontwikkelingen in de Formule 1-wereld.

Column: De Mart

In zijn wekelijkse column bespreekt Mart Smeets memorabele gebeurtenissen uit de sportgeschiedenis.


Eindredactie:

Bas Schinkel
Reinder Elzinga

Eindredactie:

Bas Schinkel
Reinder Elzinga


 Lees meer


Nominatie Japan Prize Zandtovenaar en de Oorlog

2744 views, 1094 dagen geleden
 Nominatie Japan Prize Zandtovenaar en de Oorlog, Gert van der Vijver, Martijn Krabbé, Robert Schinkel

Na een Emmy-nominatie en een Rocky Award-nominatie is de De Zandtovenaar en de Oorlog opnieuw genomineerd. Dit keer voor de prestigieuze Japan Prize, de internationale prijs voor educatieve media.  Met zandkunstenaar Gert van der Vijver en verteller Martijn Krabbé. Uitslag: 2 november in Tokio. 

De Zandtovenaar en de Oorlog (regie Robert Schinkel) is een tv-special voor de RKK en de Joodse Omroep, waarin zandkunstenaar Gert van der Vijver het waargebeurde verhaal tekent van Herman Silbernberg. Na de arrestatie van zijn ouders wist hij met zijn zusje Roos naar België te ontsnappen. De Joodse jongen zat op talloze onderduikadressen, moest schuilen voor de bombardementen en trok langs de slagvelden op zoek naar een veilig heenkomen. Na de bevrijding keerde Herman Silbernberg terug naar Nederland. Hij legde zelf zijn gebeurtenissen vast in tekeningen met bijbehorende verhalen.


 Lees meer


TwitterTwitter

Volg The Brothers @TMBamsterdam

TwitterTwitter

Volg The Sisters @mediasisters

Routebeschrijving
Nieuwe Herengracht 51-53
1011RN Amsterdam
020-6848974
E-mail: info@themediabrothers.nl
The Media Brothers
KVK: 34239991
BTW: NL.8152.71.815.B01