Eerste editie Bureau Sport Test (VARA)

3432 views, 1335 dagen geleden
 

Hoe is het gesteld met de kennis van de Nederlandse sportgeschiedenis onder grote Nederlandse sporters als Ronald de Boer, Michael Boogerd en Nicolien Sauerbreij? Reikt hun kennis verder dan hun eigen sport? Erik Dijkstra en Frank Evenblij testen het op humoristische wijze in deze eerste grote Bureau Sport Test. 

 

Zeven topsporters én het publiek in de studio beantwoorden 25 vragen over belangrijke en opvallende momenten uit de Nederlandse sportgeschiedenis en maken daarmee kans op de felbegeerde Bureau Sport Bokaal. Bureau Sport Testvrijdag 29 januari om 20.30 uurbij de VARA op NPO3

Ronald de Boer, Michael Boogerd en Nicolien Sauerbreij nemen het niet alleen tegen elkaar op, maar ook tegen zeilster Lobke Berkhout, hordeloper Gregory Sedoc, volleyballer Reinder Nummerdor en volleybalster Manon Flier. Publiek dat graag zijn of haar sportkennis wil testen en op het werk wil pronken met de Bureau Sport Bokaal, kan zich nog opgeven voor de opnames op 22 januari om 20.00 uur in Studio 1 via www.tvtickets.nl.

Het publiek thuis kan meespelen via live.vara.nl en maakt kans op een Bureau Sport-Tas met spannende en sportieve inhoud.

Bureausport.vara.nl


 Lees meer


Ruim 1 miljoen kijkers voor Villa NOStalgia (NOS)

3100 views, 1344 dagen geleden
 

Ons programma Villa NOStalgia is bekeken door 1,1 miljoen kijkers. In het jubileumprogramma haalt presentatrice Dionne Stax herinneringen op met oud-presentatoren tijdens het koken van een diner. Dat zijn Eugènie Herlaar, Eef Brouwers, Marga van Praag Philip Freriks en Sacha de Boer. Uitzending gemist. 

 

Ze blikken terug op hun loopbaan bij het NOS Journaal en geven antwoord op de vraag of er een leven is na het Journaal. Met portretten, veel fragmenten en een unieke bloopers. 


Programma in opdracht van de NOS in het kader van 60 jaar Journaal.

Lengte: 35 minuten

Samenstelling en Regie: Robert Schinkel en Martijn Bink
 Lees meer


TwitterTwitter

Volg The Brothers @TMBamsterdam

TwitterTwitter

Volg The Sisters @mediasisters

Routebeschrijving
Nieuwe Herengracht 51-53
1011RN Amsterdam
020-6848974
E-mail: info@themediabrothers.nl
The Media Brothers
KVK: 34239991
BTW: NL.8152.71.815.B01