Theo Reitsma krijgt 1e exemplaar Bureau Sport Boek

3432 views, 1778 dagen geleden
 Erik Dijkstra, Frank Evenblij, VARA, Jakhalzen, DWDD, sport, journalistiek, mythes, humor, clichés, trainingspak, Bas Schinkel, Reinder Elzinga

Het Bureau Sport Boek bevat de meest bijzondere, hilarische en aangrijpende verhalen van het TV-programma Bureau Sport. Een kijkje in de keuken van het origineelste sportprogramma op de Nederlandse televisie. Met alle TV-columns van Youp van 't Hek. Presentatoren Frank Evenblij en Erik Dijkstra reikten het eerste exemplaar uit aan 'sportgodfather' Theo Reitsma, al jaren de vaste stem van Bureau Sport.

 In het Bureau Sport Boek antwoord op de vragen:   

Welke bekentenis deed Rafael van der Vaart in de Verhoorwagen? Word je met epo in je lijf echt nooit meer dronken? Was Ajax-spits Iván Gabrich echt taxichauffeur in plaats van voetballer? Waarom zat sprintkanon Ben Johnson op de tribune bij Willem II? Wat deed Freek de Jonge in 1990 op de training van het Nederlands elftal? Wie ving in 1987 in Napels de schoen van Diego Maradona? Wat zijn volgens Youp van ’t Hek de belangrijkste bijzaken in de sport? Hoe beleeft Marcel van Roosmalen een dagje op de burelen van Bureau Sport? 

Net als het programma is het boek kritisch, gewaagd, humoristisch en nostalgisch en worden er mysteries en mythen op bijzondere wijze ontrafeld. 

Frank Evenblij en Erik Dijkstra werden vooral bekend als de jakhalzen uit DWDD. Frank is naast 0tv-presentator ook programmamaker. Erik is journalist en presentator. Sinds 2012 presenteren ze samen het succesvolle tv-programma Bureau Sport. En de spin-off Bureau Marokko.


 Lees meer


In de Rij voor Anne Frank (NOS) op Japanse televisie

2882 views, 1779 dagen geleden
 Documentaire In de Rij voor Anne Frank (NOS) op Japanse TV, The Media Brothers

De documentaire In de Rij voor Anne Frank zal binnenkort ook te zien zijn op de Japanse televisie. De NHK, de grootste publieke omroep van het zo’n 130 miljoen inwoners tellende land, heeft de documentaire aangekocht. Eerder werd al bekend dat In de Rij voor Anne Frank ook is aangekocht door België, de Verenigde Staten en Frankrijk. De film is ook verkrijgbaar op DVD


In de Rij voor Anne Frank, een documentaire van regisseur Robert Schinkel, gaat over de ‘eeuwige’ rij voor het Anne Frank Huis. Vier seizoenen lang is de rij gevolgd. Zon, regen, storm of ijzige kou; de wereld staat altijd in de rij voor Anne Frank. Via persoonlijke verhalen van negen mensen uit de hele wereld en door tweeëntwintig meisjes die in hun eigen taal indringende passages voorlezen uit Annes dagboek, wordt het verhaal van Anne Frank opnieuw verteld en in beeld gebracht.

De NOS zond In de Rij voor Anne Frank dit voorjaar uit aansluitend aan de Nationale Herdenking op 4 mei. Er is interesse in zo’n twintig andere landen, waaronder Israël, Brazilië, Zuid-Korea en Duitsland voor de film. .

De verkoop aan de Japanse collega’s kwam tot stand tijdens de internationale tv-beurs MIPCOM met bemiddeling van NPO Sales, dat de verkoop van programma’s van de publieke omroepen in het buitenland verzorgt.


 

De NOS zond In de Rij voor Anne Frank dit voorjaar uit aansluitend aan de Nationale Herdenking op 4 mei.

 

De verkoop aan de Japanse collega’s kwam tot stand tijdens de internationale tv-beurs MIPCOM met bemiddeling van NPO Sales, dat de verkoop van programma’s van de publieke omroepen in het buitenland verzorgt.

  Lees meer


TwitterTwitter

Volg The Brothers @TMBamsterdam

TwitterTwitter

Volg The Sisters @mediasisters

Routebeschrijving
Nieuwe Herengracht 51-53
1011RN Amsterdam
020-6848974
E-mail: info@themediabrothers.nl
The Media Brothers
KVK: 34239991
BTW: NL.8152.71.815.B01