Serie voor actualiteitenrubriek 1Vandaag (AVRO/TROS)

3839 views, 2258 dagen geleden
  EenVandaag (AVRO/TROS), Babs Assink, The Media Sisters, journalistiek, Bert Wagendorp, Sander van der Pavert, Caro Emerald

In de serie ‘De zomerkoffer van….gaat actualiteitenrubriek EenVandaag (AVRO/TROS) op bezoek bij prominente Nederlanders, die een bijzonder jaar achter de rug hebben. Babs Assink kijkt met hen terug en blikt vooruit naar hun welverdiende zomervakantie! Geproduceerd door The Media Sisters.

In de serie De Zomerkoffer van.. gaat Babs Assink langs bij onder andere schrijver/columnist Bert Wagendorp, acteur Huub Stapel, zangeres Caro Emerald, Hans Spekman (PvdA), Sander van der Pavert (Lucky TV). Ze brengt  een koffer mee vol symbolische attributen die betrekking hebben op hun leven en aanleiding geven voor prikkelende, verrassende en ontwapenende vragen. Tegelijkertijd vertellen de hoofdpersonen over hun vakantieplannen en vakantiebestemmingen.  

Het programma, dat eerst TweeVandaag heette, was voor het eerst te zien in 1993 en wordt geproduceerd door de TROS en de AVRO. EenVandaag wordt uitgezonden op Nederland 1 van 18.15 tot 18.45 uur en kent een gemiddeld aantal kijkers van 1 miljoen met een marktaandeel van 25 procent. De website van EenVandaag krijgt meer dan 2 miljoen pageviews per maand en ruim een half miljoen unieke bezoekers. 

Babs Assink is  twintig jaar werkzaam in de Nederlandse mediawereld. Maakte radiodocumentaires voor de VPRO, diverse TV-programma's en was acht jaar lang vliegende reporter voor het NOS Journaal. Werkte de afgelopen jaren ook voor o.a. EénVandaag, Volkskrant Magazine en LINDA. En is thans Creative Director van The Media Sisters.


 Lees meer


GIEL-Mobiel (3FM) nu ook als TV-programma (VARA)

5377 views, 2267 dagen geleden
 Giel Mobiel, Giel Beelen, Frank Evenblij, TV LAB, VARA, Nederland 3, 3FM

Iedere ochtend is het voor Giel Beelen de vraag wie-o-wie toch zijn GIEL-Mobiel heeft... en opneemt. Frank Evenblij brengt het populaire radio-item van 3FM naar de televisie en springt na het telefoontje zijn mobiele tv-studio in om de mysterieuze beller op te zoeken. Vanaf 12 augustus te zien op Nederland 3.  

De GIEL-Mobiel zwerft al jaren rond in Nederland en heeft al vele boeiende, verrassende, opmerkelijke en grappige gesprekken opgeleverd. Nu is er ook de TV-variant, geproduceerd door The Media Brothers. Programmamaker/presentator Frank Evenblij haakt aan bij Giel Beelen en maakt in 1 dag een compleet portret van de beller. Lukt het hem om nog diezelfde avond een compleet en veelzeggend TV-portret af te leveren?

TV Lab is een jaarlijks terugkerende themaweek op Nederland 3 waarin de publieke omroepen de kans krijgen om nieuwe televisieprogramma's te testen. Op 26 maart 2009 werd bekend dat Nederland 3 bezig was met een week van het experiment. Hierin worden uitsluitend nieuwe televisieprogramma's uitgeprobeerd door middel van pilotafleveringen. Via een kijkerspanel kan iedereen zijn mening over een programma geven. Enkele van de programma's kregen later een plek in de programmaschema's van de Nederlandse Publieke Omroep.

De TV-variant van de GIEL-Mobiel is dagelijks (5x) te zien in de week van TV lab, 12 t/m 16 augustus op Nederland 3. 

 

  Lees meer


TwitterTwitter

Volg The Brothers @TMBamsterdam

TwitterTwitter

Volg The Sisters @mediasisters

Routebeschrijving
Nieuwe Herengracht 51-53
1011RN Amsterdam
020-6848974
E-mail: info@themediabrothers.nl
The Media Brothers
KVK: 34239991
BTW: NL.8152.71.815.B01