Productie gestart van de Bureau Sport Quiz (VARA)

5098 views, 2311 dagen geleden
 Jakhalzen, DWDD, Erik Dijkstra, Frank Evenblij, VARA, journalistiek, quiz, Bureau Sport, Youp van 't Hek

Het VARA-programma Bureau Sport keert terug op TV. Dit keer in quizvorm. The Media Brothers zijn gestart met de productie van 10 afleveringen van 25 minuten voor Nederland 3. Bureau Sport Quiz wordt gepresenteerd door Erik Dijkstra en Frank Evenblij en is vanaf 19 augustus te zien op TV.

Het gaat alweer om de derde reeks van Bureau Sport.  In de eerste serie stonden de Olympische Spelen centraal en er werden sportmysteries opgelost. In serie 2 werd  iedere dag een thema uit de sport behandeld, zoals doping, geld, criminaliteit, arbitrage of seks. 

 Dit keer spelen teams van sportprofs tegen elkaar in een quiz met inhoud. Met pittige vragen  en een echte strijd van sporters die altijd als doel hebben om te winnen! Net als in de eerste 2 series gaan Erik Dijkstra en Frank Evenblij ook zelf weer meedoen met een sport. En is er iedere dag een column.

Bureau Sport is vanaf 19 augustus te zien op Nederland 3. 


 Lees meer


Nieuwe afleveringen 'Evenblij Met' in productie (VARA)

3813 views, 2318 dagen geleden
 Frank Evenblij, jakhals, DWDD, Bureau Sport, interviews, VARA, TV-productie, The Media Brothers

Frank Evenblij presenteert opnieuw een serie portretten met prominente Nederlanders die hun sporen hebben verdiend in hun vak. In elke aflevering kruipt Frank in de huid van zijn gast en probeert met anekdotes & fragmenten op eigen wijze te achterhalen wat zijn gast beweegt.  

Frank Evenblij maakt sinds 2009 het VARA-programma 'Evenblij Met'. Vanaf 2013 geproduceerd door The Media Brothers. 

Evenblij werd bekend als "Jakhals Frank" uit de rubriek De Jakhalzen in het VARA-programma De Wereld Draait Door, waarvan hij in 2011 afscheid nam na 6 seizoenen De Jakhalzen. 

Daarna maakte hij verscheidene documentaires en programma's waaronder het VARA-programma Bureau Sport, geproduceerd door The Media Brothers.


 I


 Lees meer


TwitterTwitter

Volg The Brothers @TMBamsterdam

TwitterTwitter

Volg The Sisters @mediasisters

Routebeschrijving
Nieuwe Herengracht 51-53
1011RN Amsterdam
020-6848974
E-mail: info@themediabrothers.nl
The Media Brothers
KVK: 34239991
BTW: NL.8152.71.815.B01