TV-serie 'Verhalen met de Zandtovenaar' (RKK/ZAPP)

5490 views, 2343 dagen geleden
 Zandtovenaar, Bijbel, Gert van der Vijver, RKK, TV-serie, Ron Link, Sabrina Starke, Birgit Schuurman, Svenja Staats, Christiaan Hof, Jennifer Ewbank, regisseur Robert Schinkel, oude testament, nieuwe testament, Nederlands Bijbelgenootschap, Zapp

De productie van de TV-serie Verhalen met de Zandtovenaar is gestart. In dit ZAPP-programma wekt Zandtovenaar Gert van der Vijver verhalen uit het Oude en Nieuwe Testament tot leven met unieke zandtekeningen. Hij wordt daarbij begeleid door bekende artiesten en talentvolle jonge musici. 

In Verhalen met de Zandtovenaar worden de bijbelverhalen verteld van o.a. De Schepping, Mozes, David & Goliath en Ester. Aangevuld met passende liedjes van artiesten als Sabrina Starke, Birgit Schuurman, Ron Link, Jennifer Ewbank en Joost Marsman. In het programma ook optredens van zeer talentvolle jonge musici zoals violiste Svenja Staats. 

De TV-serie is een samenwerking tussen de omroepen RKK en het Nederlands Bijbelgenootschap en wordt eind 2013 uitgezonden op ZAPP.
 Lees meer


TwitterTwitter

Volg The Brothers @TMBamsterdam

TwitterTwitter

Volg The Sisters @mediasisters

Routebeschrijving
Nieuwe Herengracht 51-53
1011RN Amsterdam
020-6848974
E-mail: info@themediabrothers.nl
The Media Brothers
KVK: 34239991
BTW: NL.8152.71.815.B01