Yvon Jaspers in Kerst met de Zandtovenaar (KRO)

6893 views, 2128 dagen geleden
 Yvon Jaspers Kerst, met de Zandtovenaar, Alkmaar, Gert van der vijver, Aliyha, 3J'S, Sabrina Strake, Kim Lian van der Meij, Bente, René van Kooten

Yvon Jaspers is dit jaar de verteller van de Kerst met de Zandtovenaar. Dit jaar vindt het TV-evenement  plaats in Alkmaar. Op het Waagplein brengt Zandtovenaar Gert van der Vijver het kerstverhaal tot leven. Met optredens van o.a. de 3JS's, Kim Lian van der Meij, Sabrina Starke, Bente, René van Kooten, Aliyah.     

De vorige editie werd in Gouda opgenomen en dat was ook de eerste editie. 800.000 mensen keken naar de uitzending op Nederland 1. Gert van der Vijver is Nederlands 'beroemdste zandkunstenaar'. Hij strooit, gooit en schuift met zand en zo ontstaat het verhaal over de geboorte van Jezus. Van der Vijver is vooral bekend van programma's als Verhalen met de Zandtovenaar en Sprookjes van Klaas Vaak. Ook schitterde hij in 'Dichtbij' - de videoclip van Marco Borsato en verzorgde hij de slotact in Borsato's stadionconcerten. 

Vorig jaar was Charly Luske de verteller. Dit jaar is dat dus Yvon Jaspers.
Yvon: “Ik ben vereerd om dit jaar het kerstverhaal uit de Bijbel te vertellen. Het is bijzonder dat er in dit televisie-evenement een kunstvorm is gevonden die veel kinderen en jongeren aanspreekt maar ook volwassenen. Het kerstgevoel is er voor iedereen, voor jong en oud, of je nu gelovig bent of niet.”

Bij het verhaal zingen jonge muzikale talenten en bekende artiesten bekende kerstliedjes. Het bijzondere podium werd onlangs nog ingezet bij de concerten van Genesis.


 Lees meer


TwitterTwitter

Volg The Brothers @TMBamsterdam

TwitterTwitter

Volg The Sisters @mediasisters

Routebeschrijving
Nieuwe Herengracht 51-53
1011RN Amsterdam
020-6848974
E-mail: info@themediabrothers.nl
The Media Brothers
KVK: 34239991
BTW: NL.8152.71.815.B01