TV-column Youp van 't Hek in Bureau Sport (VARA)

6752 views, 2688 dagen geleden
 Youp van 't Hek, Bureau Sport, Erik Dijkstra, Frank Evenblij, VARA, EK, Tour de France, Olympische Spelen

Cabaretier Youp van 't Hek is vanaf 29 mei 2 weken lang te zien in het nieuwe VARA-programma Bureau Sport, gepresenteerd door (ex-)Jakhalzen Erik Dijkstra en Frank Evenblij. Youp heeft in elke aflevering een TV-column, waarin hij genadeloos een sportcliché afstraft.

Bureau Sport wordt uitgezonden aan de vooravond van een spetterende sportzomer met het EK Voetbal, de Olympische Spelen, de Tour en Wimbledon. Met reportages, interviews, portretten, reconstructies, lijstjes en natuurlijk het laatste nieuws.

Bureau Sport (8 afleveringen) is een afwisselend, vrolijk, prikkelend, satirisch, kritisch, actueel en nostalgisch magazine over waarheden en onwaarheden in en rondom de sportwereld.

In Bureau Sport worden met behulp van een heuse ‘fact checking department’ mysteries en mythen ontrafeld, clichés afgestraft en nieuwe theorieën opgeworpen.

Het nieuwe VARA-programma is een sportmagazine met een randje. Met sport slechts als kapstok. Een amusante, journalistieke zoektocht vol satire, maar alles klopt!

Vanaf dinsdag 29 mei,elke werkdag om 19.30 uur bij de VARA op Nederland 3.

Bureau Sport is ook te volgen op twitter: @BureauSport


 Lees meer


TwitterTwitter

Volg The Brothers @TMBamsterdam

TwitterTwitter

Volg The Sisters @mediasisters

Routebeschrijving
Nieuwe Herengracht 51-53
1011RN Amsterdam
020-6848974
E-mail: info@themediabrothers.nl
The Media Brothers
KVK: 34239991
BTW: NL.8152.71.815.B01