VARA-programma BUREAU SPORT in productie

8522 views, 2732 dagen geleden
 Jakhalzen, DWDD, Erik Dijkstra, Frank Evenblij, VARA, Wimbledon, Tour de France, Olympische Spelen, EK

The Media Brothers produceren het nieuwe VARA-programma Bureau Sport.
Presentatie:  (ex-)Jakhalzen Frank Evenblij en Erik Dijkstra. Uitgezonden aan de vooravond van een spetterende sportzomer met het EK Voetbal, de Olympische Spelen, de Tour en Wimbledon.

Bureau Sport (8 afleveringen) is een afwisselend, vrolijk, prikkelend, satirisch, kritisch, actueel en nostalgisch magazine over waarheden en onwaarheden in en rondom de sportwereld.

Met reportages, interviews, portretten, reconstructies, lijstjes en natuurlijk het laatste nieuws. Gepresenteerd door (ex)Jakhalzen en sportliefhebbers: Frank Evenblij en Erik Dijkstra.

In Bureau Sport worden met behulp van een heuse ‘fact checking department’ mysteries en mythen ontrafeld, clichés afgestraft en nieuwe theorieën opgeworpen.

Het nieuwe VARA-programma is een sportmagazine met een randje. Met sport slechts als kapstok. Een amusante, journalistieke zoektocht vol satire, maar alles klopt!

Vanaf dinsdag 29 mei,elke werkdag om 19.30 uur bij de VARA op Nederland 3.

Bureau Sport is ook te volgen op twitter: @BureauSport


 Lees meer


Zandtovenaar met Charly Luske, Jim Bakkum en Hind

6698 views, 2747 dagen geleden
 Zandtovenaar, Gert van der Vijver,Hind, Charly Luske, Jim Bakkum, Adlicious, Aliyah, Pasen, RKK, TV, Jeugd

The Media Brothers gaan opnieuw een jeugdprogramma maken rondom de befaamde Zandtovenaar Gert van der Vijver: PASEN MET DE ZANDTOVENAAR. Met optredens van Charly Luske, Jim Bakkum, Hind, Adlicious en Aliyah. Het programma (RKK) is de opvolger van de kerstspecial Het Schitterende Zand van Bethlehem.

In de Paas-editie tekent De Zandtovenaar het verhaal van Jezus die wordt verraden, veroordeeld en gekruisigd. Op unieke wijze in beeld gebracht. En met optredens van bekende en aansprekende artiesten: Charly Luske als Jezus, Jim Bakkum als Judas én Hind als moeder Maria.

Gert van der Vijver is vooral bekend van (internationale) programma’s als De Zandtovenaar en Sprookjes van Klaas Vaak. Ook schitterde hij in een videoclip van Marco Borsato en was hij afgelopen jaar de slotact in Borsato’s stadionconcerten.

Pasen met de Zandtovenaar wordt geproduceerd door The Media Brothers in opdracht van de RKK. Het programma wordt tijdens de Pasen maar liefst 3 keer uitgezonden .

Zaterdag 7 april om 17.09 uur op Zapp

Herhaling op Eerste Paasdag 8 april om 14.55 uur op Zapp

Herhaling op Tweede Paasdag 9 april om 07.40 uur op Nederland 1

Het is bedoeld als muzikaal jeugdprogramma. Maar is eigenlijk ook voor alle leeftijden. Voor iedereen die zich voelt gegrepen door het aangrijpende verhaal en de adembenemende kunstvorm.

Regie: Robert Schinkel en Michael Moser


 Lees meer


TwitterTwitter

Volg The Brothers @TMBamsterdam

TwitterTwitter

Volg The Sisters @mediasisters

Routebeschrijving
Nieuwe Herengracht 51-53
1011RN Amsterdam
020-6848974
E-mail: info@themediabrothers.nl
The Media Brothers
KVK: 34239991
BTW: NL.8152.71.815.B01