Ruim 800-duizend kijkers voor De Zandtovenaar (RKK)

4604 views, 2451 dagen geleden
 Kerst met de Zandtovenaar, kijkcijfers, ZAPP, KLO, Charly Luske, Iris Kroes, Pearl Jozefzoon, Ralf Mackenbach

De drie uitzendingen van Kerst met de Zandtovenaar trokken meer dan 800-duizend kijkers. De TV-special, geproduceerd door The Media Brothers, was twee keer te zien bij ZAPP/NL3 en ook op Nederland 1. Bekijk het programma via Uitzending Gemist: Kerst met de Zandtovenaar

In het RKK-programma wekt,de befaamde zandkunstenaar Gert van der Vijver met indrukwekkende zandtekeningen het verhaal van Jozef en Maria tot leven. Gert was eerder te zien in (internationaal verkochte) TV-series als De Zandtovenaar, Het Schitterende Zand van Bethlehem en Sprookjes van Klaas Vaak, geproduceerd door The Media Brothers. Ook schitterde hij in de videoclip van Marco Borsato en was hij de slotact in diens stadionconcerten.

In Kerst met de Zandtovenaar wordt hij muzikaal begeleid door Charly Luske, Iris Kroes, Tim Douwsma, Hind, Pearl Jozefzoon, Ralf Mackenbach, Melissa Venema en Femke. Ook Rosa en Sera, finalisten van het Junior Songfestival én dochters van Gert van der Vijver zijn te zien in deze kerstspecial. 

Het programma werd opgenomen op het historische marktplein in Gouda voor een live-publiek. Het muzikale evenement trok 7000 bezoekers.


 Lees meer


TwitterTwitter

Volg The Brothers @TMBamsterdam

TwitterTwitter

Volg The Sisters @mediasisters

Routebeschrijving
Nieuwe Herengracht 51-53
1011RN Amsterdam
020-6848974
E-mail: info@themediabrothers.nl
The Media Brothers
KVK: 34239991
BTW: NL.8152.71.815.B01