Nieuw TMB-label gelanceerd: The Media Sisters

13249 views, 3002 dagen geleden
 The Media Sisters, Babs Assink, Liesbeth Staats, NOS Journaal, TV-programma's, vrouwen, omroep

The Media Sisters is het nieuwste label van The Media Brothers. Een club vrouwen – werkzaam op het hoogste niveau binnen de mediawereld – die zich verbonden hebben en creatieve, onderscheidende en  diepgravende  formats en programma’s maken met en voor vrouwen.

TMS is een uniek vrouwenproductiebedrijf.  Energiek, inhoudelijk, professioneel en opererend met een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen. The Media Sisters worden geleid door programmamaker Babs Assink (NOS Journaal, Eén Vandaag, Wereldzaken, Who;s Next)) en maken net als The Media Brothers onderdeel uit van Studio L2 BV.


 Lees meer


Vervolgserie Avonturen van Buck & Tommy (KRO)

9831 views, 3008 dagen geleden
 TV-series, Regie, Montage, Skopelos, avonturen, KRO Kindertijd, Buck, Tommy, regisseur Robert Schinkel

“De Avonturen van Buck & Tommy op Skopelos" is een 8-delige docudrama serie voor KRO Kindertijd. Opnieuw volgen we de broertjes Buck en Tommy, die samen met gidsen allerlei bijzondere avonturen beleven.

Na Suriname zijn ze dit keer op het adembenemende Griekse eiland Skopelos. Hier gaan ze onder meer inktvissen vangen, zeldzame zeehonden zoeken, ezeltochten maken, geiten hoeden en als echte imkers honing maken.  Ook gaan ze naar een echt onbewoond eiland.

De serie wordt ook dit keer geregisseerd en gefilmd door Robert Schinkel, vader van Buck en Tommy. Regisseur van onder meer De Zandtovenaar, Sprookjes van Klaas Vaak en UIT-ME-KAAR.
"De Avonturen van Buck & Tommy in Suriname" ging in 2010 in première op het Cinekid Festival en wordt geregeld door de KRO herhaald.


 Lees meer


TwitterTwitter

Volg The Brothers @TMBamsterdam

TwitterTwitter

Volg The Sisters @mediasisters

Routebeschrijving
Nieuwe Herengracht 51-53
1011RN Amsterdam
020-6848974
E-mail: info@themediabrothers.nl
The Media Brothers
KVK: 34239991
BTW: NL.8152.71.815.B01