Documentaire oudste moeder van Nederland (HUMAN)

12436 views, 3103 dagen geleden
 documentaire, oudste moeder van Nederland, regisseur Martijn Bink, Tinke Geessink HUMAN, NOS

In coproductie met de HUMAN produceren The Media Brothers een documentaire over de zoektocht naar geluk. Een film over een alleenstaande Nederlandse vrouw, die besluit om op haar 63ste haar eerste kind ter wereld te brengen. Ze wordt daarmee de oudste moeder van Nederland. Een omstreden medisch wonder.

 Terwijl ze hoopt op rust wordt ze het middelpunt van een landelijke mediahype en ethische discussies. Lukt het haar om tussen alle ongewilde aandacht en kritiek overeind te blijven? En vindt ze na een lange zoektocht eindelijk het gedroomde geluk met haar baby?


 Lees meer


TV-serie over Duurzaam Ondernemen voor RTL 4

7979 views, 3105 dagen geleden
 Wereldzaken, duurzaam ondernemen, RTL4, Mari Carmen Oudendijk, Babs Assink, Vik Franke, Tropenmuseum

Wereldzaken is een nieuwe 7-delige televisieprogramma voor RTL 4 en RTL Z over duurzaam ondernemen in ontwikkelingslanden. Het  Koninklijk Instituut Instituut voor de Tropen in Amsterdam vormt het decor voor deze talkshow met studiogasten en reportages uit de wereld van duurzaamheid.

Belicht worden duurzame projecten in Afrika, Latijns Amerika en Zuidoost Azië. Projecten over o.a.  koffieplantages, thee, pinda’s of  beleggen op de beurs in Afrika. Wie zijn de Nederlandse bedrijven, wat produceren ze en hoe zien zij duurzaam ondernemen? Hoe doen ze het?


 Lees meer


TwitterTwitter

Volg The Brothers @TMBamsterdam

TwitterTwitter

Volg The Sisters @mediasisters

Routebeschrijving
Nieuwe Herengracht 51-53
1011RN Amsterdam
020-6848974
E-mail: info@themediabrothers.nl
The Media Brothers
KVK: 34239991
BTW: NL.8152.71.815.B01