Kerstspecial Zandtovenaar met Do, Edsilia en Ralf

34636 views, 2862 dagen geleden
 Zandtovenaar, RKK, KRO, Do, Edsilia Rombley, Ralf Mackenbach, Rosa, Sera, Gert van der Vijver, kerstmis

Bekijk hier Het Schitterende Zand van Bethlehem, de kerstspecial die The Media Brothers produceerden voor de RKK. Een TV-programma rondom  Zandtovenaar Gert van der Vijver met optredens van Do, Ralf Mackenbach, Edsilia Rombley en Rosa & Sera.


In het programma, dat wordt uitgezonden op kerstavond, brengt de befaamde zandkunstenaar Gert van der Vijver met zand het verhaal van Jozef en Maria tot leven. Gert was eerder te zien in (internationaal verkochte) TV-series als De Zandtovenaar en Sprookjes van Klaas Vaak, beide geproduceerd door The Media Brothers. Ook schitterde hij in de videoclip van Marco Borsato en was hij de slotact in diens stadionconcerten.

In het Schitterende Zand van Bethlehem wordt hij muzikaal begeleid door Do, Ralph Mackenbach en Edsilia Rombley. Ook Rosa en Sera, finalisten van het Junior Songfestival én dochters van Gert van der Vijver zijn te zien in deze kerstspecial.

Do
Zangeres Do maakte eerder indruk als Maria in het RKK-spektakel The Passion. Op kerstavond keert zij dus terug om bekende kerstliedjes te zingen, die deels ook te horen zijn op haar nieuwe CD It’s Christmas.

Zandtovenaar
“Wat dit programma zo bijzonder maakt is dat we in een mystieke setting met verwondering en zand, het kerstverhaal tot leven brengen, met prachtige muziek, geweldige artiesten en … mijn eigen dochters”, aldus zandtovenaar Gert van der Vijver.

Feest van verwondering
De uitzending maakt deel uit van de RKK-programmering rond de kersttijd. Hoofd RKK Leo Fijen: “Kerst is het feest van de verwondering om het kerstkind. Wij brengen het kerstverhaal op toegankelijke en unieke wijze voor jong en oud. Met topartiesten en Nederlands beroemde zandtovenaar maakt RKK hét meest bijzondere kerstprogramma voor de hele familie!”

Het schitterende Zand van Bethlehem
Het programma Het Schitterende Zand van Bethlehem wordt uitgezonden op Kerstavond, 24 december, om 17.20 op Zapp!

Regie en Samenstelling: Robert Schinkel & Michael Moser

Bekijk hier de uitzending:

Get Microsoft Silverlight
Bekijk de video in andere formaten. Lees meer


TwitterTwitter

Volg The Brothers @TMBamsterdam

TwitterTwitter

Volg The Sisters @mediasisters

Routebeschrijving
Nieuwe Herengracht 51-53
1011RN Amsterdam
020-6848974
E-mail: info@themediabrothers.nl
The Media Brothers
KVK: 34239991
BTW: NL.8152.71.815.B01