The Media Brothers nieuwe naam voor Studio L2

9094 views, 3211 dagen geleden
 productiemaatschappij, TV series, opdrachtfilms, stemmen, audionabewerking, commercials, regie, montage

The Media Brothers, dat is de nieuwe handelsnaam van productiebedrijf Studio L2. Vanaf 1 januari 2011 is de naam officieel. De naam Studio L2 BV blijft voorlopig nog wel bestaan als holding. Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuwe site. De site is ontworpen door INcreatie.  
 Lees meer


Mix-mastering Junior Songfestival en film Briefgeheim

6390 views, 3211 dagen geleden
 mastering, mix, mixing, muziek, Jean-Marc Kessely, junior songfestival, Briefgeheim

De engineer en audiodesigner van The Media Brothers - Jean-Marc Kessely - heeft de mix en mastering gedaan van "My Family" van Anna en Senna, het liedje waarmee zij Nederland, in Minsk, gaan vertegenwoordigen op het Euro junior Song Festival.

Vorig jaar werd dat Europee Festival nog gewonnen door Ralf Mackenbach met het nummer "Click Clack", waar Jean-Marc Kessely ook de mix en mastering van deed.
Verder heeft Jean-Marc ook de mix en mastering van de titelsong van de nieuwe Nederlandse jeugdfilm "Briefgeheim" gedaan. Een dramaproductie die op het Cinekid Festival in première gaat.


 Lees meer


TV-serie: De Avonturen van Buck & Tommy in Suriname

11425 views, 3211 dagen geleden
 TV-series, Regie, Montage, Suriname, avonturen, KRO, Buck, Tommy, regisseur Robert Schinkel, Ronald Snijders

“De Avonturen van Buck & Tommy in Suriname” is een 10-delige KRO-serie over 2 broertjes (6 en 4 jaar), die een tijdje met hun ouders in het buitenland wonen. In Suriname. Ze maken in dit tropische land van alles mee.

We volgen Buck & Tommy tijdens hun trips diep in de jungle en tijdens hun boottochten over rivieren en dwars door het moeras. Samen met Surinaamse gidsen gaan ze op zoek naar bijzondere dieren. Zoals reuzenschildpadden, brulapen, gifkikkers en kaaimannen, waar ze zelfs mee mogen spelen! Ook ontmoeten de broertjes Indianenkinderen. 

De serie is geregisseerd en gefilmd door voormalig NOS-verslaggever Robert Schinkel, vader van Buck en Tommy. Regisseur van onder meer De Zandtovenaar, Sprookjes van Klaas Vaak en UIT-ME-KAAR.

De muziek is gecomponeerd door de veelvuldig bekroonde Surinaamse musicus Ronald Snijders, "de meest swingende fluitist van Nederland”.

Vanaf 20 december 2010 iedere middag om half twee bij KRO Kindertijd.


 Lees meer


TwitterTwitter

Volg The Brothers @TMBamsterdam

TwitterTwitter

Volg The Sisters @mediasisters

Routebeschrijving
Nieuwe Herengracht 51-53
1011RN Amsterdam
020-6848974
E-mail: info@themediabrothers.nl
The Media Brothers
KVK: 34239991
BTW: NL.8152.71.815.B01