TwitterTwitter

Volg The Brothers @TMBamsterdam

Luc Schinkel Directeur/producent The Media Brothers

Luc Schinkel

Directeur / Producent

Managing Director en oprichter van The Media Brothers. Studeerde Bedrijfskunde richting Kunstmanagement en Kunstbeleid. Producent van alle TV-programma’s van The Media Brothers. Is ook componist.

Zie ook:  
Robert Schinkel regisseur, Zandtovenaar, Efteling, NOS Journaal, producent, verslaggever, Buck en Tommy, Sprookjes van Klaas Vaak, Babs Assink, Luc Schinkel, Bas Schinkel

Robert Schinkel

Regisseur / Producent

Regisseur / Producent van o.a. In de Rij voor Anne Frank (docu), De Zandtovenaar (EMMY-nominatie), Ontdek de Ruimte met André Kuipers, De Roze Bril, Avonturen van Buck & Tommy, UIT-ME-KAAR (Cinekid Award). Was jarenlang TV-verslaggever van het NOS Journaal.

Zie ook:  
Bas Schinkel, VPRO, VARA, RKK, NCRV, Holland Sport, Andere Tijden Sport, Hand van God, On Air, eredivisie, voetbal international Luc Schinkel Bas Schinkel

Bas Schinkel

Programmamaker / Eindredacteur

Eindredacteur / programmamaker van div. programma's Holland Sport, Bureau Sport, Peptalk, Shirtje Ruilen, Teamgenoten. Was ook researcher bij Andere Tijden Sport. Zat in talloze redacties van TV-programma’s van o.a. Zomergasten en Voetbal Insite.

Frank Evenblij The Media Brothers

Frank Evenblij

Presentator / Programmamaker

TV-presentator en programmamaker. Hij werd bekend als een van De Jakhalzen uit het VARA-programma De Wereld Draait Door. Maakte talloze programma's zoals Evenblij Met... Voor The Media Brothers is hij presentator van de Bureau Sport-series, Bureau Marokko, Peptalk, De Eeuwige Sportvelden en Waar ligt de Medaille?

Reinder Elzinga

Reinder Elzinga

Programmamaker / Eindredacteur

Jarenlange ervaring als eindredacteur/maker voor o.a. RTL, SBS6, Talpa, NCRV en VARA. Specialisatie: Sport. Maakte programma’s als Voetbal Insite, Wimbledon, Talpa's De Wedstrijden en Bureau Sport van The Media Brothers. Is ook eindredacteur bij Eredivisie Live.

Zie ook:  
Lonneke van het Erve

Lonneke van het Erve

Programmacoördinator / Productieleider

Ruim 15 jaar ervaring in het ontwikkelen, opzetten en uitvoeren van grote (live) televisieproducties, formats en crossmediale projecten voor o.a. VARA en VPRO-Villa Achterwerk. Daarnaast actief als facilitator van creatieve brainstorms gericht op vernieuwing en ontwikkeling.

Zie ook:  
Klaas-Thijs Postma is media-manager en technisch producer voor The Media Brothers.

Klaas-Thijs Postma

Media-Manager - Producer

Media-manager en technisch producer voor The Media Brothers. Werkte o.a. mee aan TV-producties als Bureau Sport, De Zandtovenaar-programma's, WereldZaken. Ook verantwoordelijk voor de montage en grafische vormgeving van verscheidene opdrachtfilms.

Zie ook:  
Sander Lith

Sander Lith

Senior Editor

Jarenlange ervaring als editor bij Studio Sport, NOS Journaal, Nieuwsuur. Is vaste editor van The Media Brothers. Monteerde o.a. Bureau Sport, WereldZaken en kinderseries als De Zandtovenaar, Sprookjes van Klaas Vaak (nominatie Kidscreen Award New York) en de Avonturen van Buck & Tommy.

Eduard von Saher

Eduard von Saher

Manager Financiele en Juridische Zaken

Mede-eigenaar van The Media Brothers. Is binnen de organisatie verantwoordelijk voor het financieel beleid. Verder mede-verantwoordelijk voor de corporate producties van The Media Brothers.

Zie ook:  

Routebeschrijving
Nieuwe Herengracht 51-53
1011RN Amsterdam
020-6848974
E-mail: info@themediabrothers.nl
The Media Brothers
KVK: 34239991
BTW: NL.8152.71.815.B01